Home Brands logo

Nytt samarbeid fra 1. oktober – Tenderflame

Siden lanseringen i 2016 har TenderFlame fått et solid fotfeste i markedet med sine innovative produkter og skandinavisk design. Til tross for utfordringer med logistikk og produksjon under pandemien, er TenderFlame den hurtigste voksende merkevaren innenfor kategorien «ambient flames» i Norden. For å rigge for videre vekst er Home Brands valgt som ny distributør. Dette samarbeidet vil føre til økt tilgjengelighet av produktene gjennom å benytte Home Brands bransjeledende systemer for effektiv vareflyt.

– Vi gleder oss veldig til å samarbeide med Home Brands om distribusjon av våre produkter. Deres profesjonalitet, effektive systemer og dyktige salgsapparat gir TenderFlame en ny dimensjon i vår økte satsing, og vil definitivt bidra til å nå våre høye vekstambisjoner fremover. Samtidig er det vemodig å skille lag med Bo Bedre som vi har samarbeidet tett med siden vår oppstart i 2016. Det er absolutt ingen dramatikk knyttet til skiftet fra agent til distributør, vi skiller lag med Bo Bedre som venner, og ønsker hverandre alt det beste fremover, sier Ola Bergner i TenderFlame.

Home Brands er anerkjent i bransjen og er en foretrukket samarbeidspartner blant mange forhandlere. De representerer en bred portefølje av kvalitetsmerker som SMEG, Victorinox, Zwiesel og Magnor.

– Home Brands har fulgt nøye med på TenderFlame de siste årene, og endelig er vi kommet dit at vi skal jobbe sammen for å ta ut TenderFlame sitt potensiale i markedet. Vi er mektig imponert over hva TenderFlame har fått til. De har utviklet en ny teknologi som er en «game changer» i kategorien, og vi har veldig stor tro på at TenderFlame vil fortsette sin vekst i Norge og øvrige markeder. Vi gleder oss til å være med på denne reisen sammen med TenderFlame, «sky is the limit» for å si det på godt norsk, sier daglig leder i Home Brands, Dag Leo Martinsen.

HØYE VEKSTAMBISJONER FREMOVER – PRODUKTFORDELER SKAL LØFTES

Som den hurtigste voksende merkevaren innenfor kategorien «ambient flames» skal nå TenderFlame tas til nye høyder. Det handler om å løfte produktfordelene og spisse budskapet i markedet og i forhandlerleddet.

– Det er fortsatt mange i målgruppen som ikke har fått med seg teknologien bak TenderFlame og fordelene til våre produkter. Jeg opplever at så raskt målgruppen forstår konseptet med stålveken, TenderFuel, og at produktene er trygge og miljøvennlige, så blir de betalende kunder. Derfor ønsker vi gjennom Home Brands å samarbeide tett med forhandlerleddet for å løfte kunnskapen om våre produkter, slik at det blir enklere å presentere og selge TenderFlame, avslutter Ola Bergner.

Det nye samarbeidet trer i kraft fra 1 oktober.

OM TENDERFLAME

Verdens reneste brennende flammer. De har utviklet en ny teknologi med stålveke og brenselet TenderFuel, som er 100% sikker i bruk. Kombinert med stilrent skandinavisk design, tilbyr de neste generasjons brennende lys, lykter og peiser. De kaller det ren hygge, akkurat slik det bør være. Trygt. Hyggelig. Miljøvennlig.

Les mer på
www.tenderflame.no

 

Adresse

Home Brands
Industrivegen 1, 4344 Bryne,
Norway

Kontakt