Home Brands logo

Hverdagsluksus med norskprodusert servise – et samarbeid mellom Sabor & Figgjo

Sabor er stolte av å kunne presentere sitt nye servise produsert i Norge – på Figgjo. Et spennende samarbeid mellom to norske varemerker. Resultatet er et lekkert servise i lune farger.

I mai lanseres vår nye storsatsning; serviset Sabor by Figgjo, der hele produksjonen foregår i Norge. I første omgang vil du finne det i alle Tilbords butikker.

Serviset er en nyutvikling av et eldre design. De fleste av produktene er formgitt av den kjente keramikeren Ragnar Grimsrud så tidlig som på 60-tallet. Dekorelementene er direkte inspirert av tidligere Figgjodekorer fra samme tid, tilpasset 2022, designet av Mildrid Helliesen og Camilla Rosenlund.

Figgjos filosofi er at porselenet skal gi en ekstra dimensjon til presentasjon av mat. Dette har vært retningsgivende når disse produktene ble utviklet. Det er i alt 24 deler med ulike farger og mønster, som kan settes sammen i mange vakre kombinasjoner og borddekkinger. Serviset kommer i tre ulike farger; Oliven, Mahogni og Sand.

Figgjo har høyt fokus på kvalitet og bærekraft i produksjonen. Serviset er laget med tradisjonelt norsk håndverk blandet med en moderne maskinpark. I produksjonen benyttes kun naturlige råmaterialer, og de gjenvinner produksjonsmasse gjennom hele prosessen. Serviset er laget i vitroporselen, utviklet for profesjonelle kjøkken og tåler ovn opptil 300 grader med jevn oppvarming. Produktene tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Dette er produkter du blir glad i, og som du vil dekke bord med i lang tid fremover, til alle anledninger!

Høyoppløste bilder kan lastes ned her:

http://L2W.no/84ji 

Film: https://youtu.be/1AI_ohTVL8w

 

Adresse

Home Brands
Industrivegen 1, 4344 Bryne,
Norway

Kontakt